Μια υπέροχη διαδρομή τρεξίματος, σηματοδοτημένη με πασσάλους από ανακυκλωμένο πλαστικό, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι λάτρεις του τρεξίματος στη φύση, έχουν τώρα στη διάθεσή τους μια υπέροχη διαδρομή μέσα στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki. Η διαδρομή έχει μήκος 2,5 χιλιόμετρα, προσφέρεται για τρέξιμο και περπάτημα και απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Διαμένοντες στο ξενοδοχείο αλλά και επισκέπτες μπορούν τώρα να απολαύσουν αυτήν την όμορφη διαδρομή η οποία εκθειάζει τους πανέμορφους κήπους του ξενοδοχείου, περνώντας από κατάφυτες αλέες με λογής λογής δέντρα και φυτά, από ανοιχτούς χώρους με γρασίδι, από τον διάσημο καταρράκτη καθώς και ανάμεσα στα όμορφα κτήρια και τους κατάφυτους χώρους στάθμευσης.

Η διαδρομή είναι πλήρως σηματοδοτημένη και η σήμανσή της ακολουθεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα χρησιμοποιήθηκαν πάσσαλοι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, στα πλαίσια της πράσινης πολιτικής του ξενοδοχείου, αλλά και της φιλοσοφίας της Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας που επιμελήθηκε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της διαδρομής. Κατά μήκος της διαδρομής εφαρμόστηκε επίσης διαγράμμιση για την εύκολη παρακολούθηση της πορείας του μονοπατιού.

Για τους επισκέπτες της διαδρομής διατίθεται έντυπο φυλλάδιο με χάρτη, δωρεάν ψηφιακός χάρτης για έξυπνα κινητά, καθώς και οι χώροι του ξενοδοχείου για να απολαύσουν ένα χυμό ή κάποια σνακ μετά την άσκησή τους.

Η Paths of Greece από εδώ και στο εξής θα προσπαθεί να χρησιμοποιούνται πάσσαλοι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό για τη σήμανση μονοπατιών σε όλα της τα έργα. Ταυτόχρονα, έχει εξαφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία για σήμανση από ανακυκλωμένο πλαστικό στην Ελλάδα. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.