Δύο επαγγελματικοί φορείς του εναλλακτικού οικοτουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους στην έκθεση «NOSTOS EXPO: 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ».

Δήμοι, περιφέρειες, μικρά και μεγάλα τουριστικά καταλύματα έχουν τώρα την ευκαιρία να ενταχθούν στη νέα εποχή της τουριστικής στρατηγικής και προώθησης.

Η Paths of Greece θα ενώσει τις δυνάμεις της με την Ecotourism-Greece.com, τη μεγαλύτερη ιστοσελίδα για τον ελληνικό οικοτουρισμό, και θα παρουσιάσουν σε κοινό περίπτερο τις πρωτοποριακές υπηρεσίες τους!

H Paths of Greece έχει ως στόχο τη διάδοση και ανάπτυξη του πεζοπορικού τουρισμού στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό δημιουργεί και οργανώνει πεζοπορικούς προορισμούς και δίκτυα μονοπατιών σε όλη τη χώρα βοηθώντας στην εξέλιξη του οικοτουρισμού. Από την άλλη το www.ecotourism-greece.com ειδικεύεται στην προβολή και προώθηση πράσινων δραστηριοτήτων και καταλυμάτων.

Και οι δύο προτείνουν σοβαρές οικοτουριστικές λύσεις σε μια εποχή που ο οικοτουρισμός βρίσκει ολοένα περισσότερους οπαδούς. Ο πεζοπορικός τουρισμός και η ποδηλασία, με τη σωστή προώθηση και οργάνωση, μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για την ανάπτυξη μιας πληθώρας εναλλακτικών οικολογικών δραστηριοτήτων (π.χ. οινοτουρισμός, εξερεύνηση βιοποικιλότητας, αναρρίχηση, ορειβασία, ιππασία, ορνιθοπαρατήρηση κλπ).

Το μεγάλο ραντεβού του ελληνικού εναλλακτικού τουρισμού θα πραγματοποιηθεί από τις 14 ως τις 17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Η έκθεση NOSTOS EXPO 2016 είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένη στον εναλλακτικό τουρισμό, τον κλάδο που συνεχώς αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια.

Ραντεβού λοιπόν στις 14 – 17 Οκτωβρίου 2016 στην οδό Ιλάρχου Τζαβέλα 37 στη Ναύπακτο στο περίπτερο 31!